FEEL THE VIBE

FEEL THE VIBE
FEEL THE VIBE
ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА МИ /За връзка skype: Lyubcho_88/

вторник, 19 юни 2012 г.

Музика за вилата.


Реших да направя някакво непретенциозно озвучение за барбекюто на вилата. Лятно време често се събираме и като се разгорещиме е много приятно да има и музика. Цялата система е от почти непотребни неща останали с течение на времето.
   Усилвателя е изграден на базата на интегрални чипове TDA2050 по едно-полярна схема.    Захранването е извън кутията, импулсно 32VDC стабилизирано. Двата канала са вързани в мост.

Минималния товар е 4ома общо. Кутията е от старо PC захранване. Добавих и вентилатор да отвежда ненужната топлина от кутията навън, като работи на 10V за да не се чува. Усилвателя има микрофонен вход (за да се поздравяваме и като има караоке вечер :) ). Входните терминали са RCA, изходните банан щекер. Има изведен clip индикатор на предния панел. Налична защита от късо и термо защита в чиповете.
   Колонките са с някакви неизвестни мид-басчета. Премерих ги и според TS параметрите изчислих обема на кутиите. Те са затворен обем 7-7,5l. ВЧ са пиезо. Приблизителна мощност около 40-60W. Кутиите са от 18мм ПДЧ. Вътре има стабилно вата. Финиша им е черна боя.













2 коментара:

  1. Формата на колоните много ми харесва. Кажи кога е тестовото барбекю да дойдем да ги чуем :)

    ОтговорИзтриване
  2. Събота и неделя сме на Неделково :)

    ОтговорИзтриване